Varför välja oss?

Vi lägger stor vikt vid förstklassiga tjänster och behandlingar, med ett brett utbud av 100% rena eteriska oljor och unika dofter från Asian Soul Spa. Vi strävar efter att skapa balans i kroppen, både fysiskt och andligt.

Din sinnesro främjas och förbättras på ett hållbart sätt. Terapierna lindrar smärta och bidrar till att återställa problematiska muskler så att de kan återgå till arbete eller läka så nära det ursprungliga tillståndet som möjligt. För att massagen ska bli framgångsrik krävs kontinuerliga och konsekventa behandlingar, för att förhindra att skadorna återkommer i framtiden.

 • 85% upplever förbättring redan vid första behandlingstillfället, inklusive de med långvariga symtom.
 • 85% behöver inte återvända. Patienter med symtom som varar i kortare än 3 månader kan uppnå full återhämtning genom endast 4 - 6 behandlingar.
 • Skäliga priser. Kostnaden varierar mellan 600 - 2500 kr per behandling och utförs endast en gång i månaden, vilket ger resultat som är värda investeringen.
 • Mer kostnadseffektivt än kirurgi; uppnå förstklassiga behandlingsresultat för tiotusentals kronor till endast tusentals kronor, vilket är 20 gånger billigare.

Boka tid

Högkvalitativa ekologiska, veganska produkter och standardutrustning - Rent och säkert

Vi använder endast högkvalitativa naturliga produkter, såsom naturliga örter, ekologiska oljor och 100% rena eteriska oljor, som passar alla hudtyper, även den känsligaste huden. För att säkerställa god hygien använder vi alltid rena redskap.

Sängkläder byts, engångsmassageunderlägg, pappersunderkläder, duschkapslar, handdukar, badrockar och duschtillbehör används för att garantera en ren och säker upplevelse för dig.

Speciell Service

: Välkomstdrink under konsultationen
: Mousserande vin (alkoholfritt) med säsongens frukter
: Avsluta programmet med detox varmt te, frukt, thailändska eller internationella desserter eller snacks och ett bestående intryck.

Erbjudande

 • Kampanj :  SOUL SPA ENERGI BOOST  Tidsperiod 09.30 - 12.00  från början 90min, 120min få 10% rabatt
 • Presentkort
 • Tackkort
 • Referenskung/Drottning-kort
 • VIP-medlemskap
 • Premiumkort
 • Klassikkort

Boka tid

Behandlingar och terapier

Alla behandlingar hos Asian Soul Spa & Friskvård är noggrant utformade för att våra gäster ska kunna koppla av, lindra stress och hjälpa till att läka skador på olika delar av kroppen. Våra spamöjligheter låter gästerna njuta av en rad skräddarsydda spabehandlingar som är anpassade efter deras specifika behov.

Standardiserade massagetekniker säkerställer att varje mjuk beröring i varje terapi kommer från en certifierad och professionell terapeut.

Boka tid

Öppettider

Mån-Fredag 09:30 - 20:30

Lör -  Sön 11:00 - 18:00

(Sön : Endast bokning 24Innan timmar)

Kontakt Info

Tel: 073 320 0760 & 018 141 008

Besök oss

Asian Soul Spa

Svartbäcksgatan 73, våning 2
753 33 Uppsala
Tel: 073 320 0760 & 018 141 008